Orechová Potôň - Starší rodinný dom s veľkým pozemkom

Pridané 22.3.2019 | Zobrazení: 2174 | ID inzerátu: #1120

78,000€

Druh:   Predaj
Kraj:   Trnavský kraj
Mesto:   Orechová Potôň
Ulica:   Agátová
Rozloha:   100 m2
Volný od:   22.03.2019
Stav:   Čiastočná rekonštrukcia
Súhlasím s oslovením RK:   Nie

Exkluzívne ponúkame na predaj štvorizbový starší rodinný dom v obci Orechová Potôň. Dom v minulosti prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná, laminátové parkety, kúpeľňa. Dom je vyprataný bez kuchynskej linky. Je napojený na inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, v súčasnosti sú odpadové vody riešené žumpou. V rámci obce prebieha výstavba obecnej kanalizácie, v budúcnosti je možné napojenie domu na obecnú kanalizáciu.
Dispozícia, súčasný stav
Dom dispozične pozostáva zo 4 obytných miestností, jedna je prechodná/spojená s kuchyňou. V prístavbe sa nachádza WC + kúpeľňa, kotol. Dom je v obývateľnom stave, avšak vyžaduje rekonštrukciu.

Pozemok:
Výmera: 1426m2, rovinatý, v rámci pozemku je dostatok miesta na postavenie ďalšieho rodinného domu, alebo priestor na veľkú záhradu

Lokalita:
Orechová Potôň - časť Dolná Potôň, v blízkosti Slovakia ringu a Malkia Parku. V obci sa nachádza zástavka vlaku - priamy spoj do Bratislavy (Regiojet).

Naše služby pri predaji
Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta, Hradíme za Vás základný poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľností prostredníctvom hypo vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

- Všetky texty a fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudí s.r.o. - ich zneužitie, kopírovanie bude riešené súdnou cestou.

Vybavenie
  Hypotekárny úver   Kombinovaná platba
Občianska vybavenosť
  Zastávka mestskej dopravy
Mapa
Komentáre


Kontaktné informácie
Kontaktné meno: Mgr. Ľuboš Michalík  
Adresa: Zahradnícka 46
Telefónne číslo: 0903374550
IČO: 50004778
DIČ: 2120142970
Viac inzerátov od tohto užívateľa
Kontaktovať predavajúceho
 

Similar Ads

Kúpime RD v Trnave...

Trnava
155,000€

Na predaj 4...

Bratislava - Rača
700,000€
Prenajom 2 izboveho rodinneho domu  Ulica Borekova / Podunajské Biskupice

Prenajom 2...

Bratislava - Podunajské Biskupice
450€